en-CHANGE LIFE

25/08/2020

Sziasztok!
A hétvégén, bevallom, egyik ámulatból estem a másikba.😮
Szombaton szüleim rendezték meg az idei családi unokatestvér találkozót. Az előző pár összejövetelen - különböző okok miatt - nem voltunk ott a párommal, ezért közeli kapcsolatba a szüleim unokatestvéreivel, családjukkal eddig még nem kerültünk.
Ebéd után beszédbe elegyedünk a társaság tagjaival. Szóba került a Freddie-s könyvem, és mi derült ki?
Kapaszkodjatok meg: édesapám egyik unokatestvérének a férje ott volt 1986-ban a Népstadionban, és személyesen közreműködött a Queen színpadi kellékeinek építésénél! Hihetetlen érzés volt, hogy valaki a családomból részt vett ama nagyszerű nap mesteri előkészítésében. Számomra nem csak Freddie és a Queen miatt volt hihetetlenül lelkesítő a tény, hanem azért is, mert könyvemben külön fejezetet szenteltem a Queen budapesti koncertjével kapcsolatos érdekességeknek. Nagyon élveztem a kutatómunkát is, amit ezzel a fejezettel kapcsolatban az interneten végeztem.
Sokat és tartalmasan beszélgettünk az akkori időkről, micsoda áldozatot és erőfeszítést követelt a különböző szakmabeliektől, hogy ez a felejthetetlen koncert és az erről készült koncertfilm egyáltalán létrejöhessen, az akkori lehető legmodernebb technikával, annak erőforrás igényét is biztosítva.
Vasárnap pedig végre találkozhattam a Dávid Galéria vezetőjével és elragadó kolléganőjével, akik személyesen átadták nekem a saját ARTsCAP kortárs művészeti magazin példányomat, amiben a könyvemről és grafikáimról készült Its Magic - Művészléleknek születtem bemutatkozó cikk megjelent. A cikk utolsó részében olvasható Dávid Norbert fantasztikus, alkotásra inspiráló előszava, amit a könyvemhez írt, s ami számomra hatalmas megtiszteltetés.
Fantasztikus hétvége - fantasztikus emberekkel! ☺️😇
Remélem, Nektek is hasonlóan tartalmas és szép hétvégétek volt!
Lendületes és inspirációban bővelkedő hétkezdést kívánok mindenkinek 👋!