ARTSCAP MŰVÉSZETI KATALÓGUS 2024

PAPILLON CARNEVALE 

A MŰVÉSZET ÜNNEPLÉSE című katalógusbemutató kiállítás alkalmával megjelenő 2024 évi művészeket bemutató gyűjteményes szakmai katalógus.

 

ARTSCAP

ARTSCAP MŰVÉSZETI KATALOGUS

BANDELLA

Egyik szemem sír a másik nevet / Bandella katalógus

HUMAN GOLD - Thoresby Park

Magyar Művészek részvételével - Human Gold - Egyetemes Emberi Értékeink - címmel nyílt kiállítás, a THORESBY GALÉRIÁBAN az Egyesült Királyságban.

The Courtyard, Thoresby ParkNewark, NG22 9EP 2022 Február 28-tól Április 3-ig

A THORESBY GALÉRIA immár második alkalommal hívta meg rendezvényei sorába a kiállítás tematikáját. Ebben az évben 11 magyar művész összesen 33 alkotása szerepel a kiállításon. Az alkotások kiérlelt művészi elhivatottságról tesznek tanúbizonyságot. A kiállításon szereplő művészek a téma - mely igen aktuális korunkban - elkötelezettjeiként, magas művészi szinten fogalmazták meg mondanivalójukat. Minden művésznek ezúton is gratulálunk az igazán színvonalas és változatos alkotások bemutatásáért. Figurális festmények ugyanúgy megtalálhatók a tárlaton, mint természeti ábrázolások és absztrakt alkotások. A Thoresby Park évtizedek óta ad otthont kulturális rendezvényeknek és közösségi, családi összejöveteleknek. Az egy hónapig látható Human Gold kiállítás, színvonalas eseménye a park rendezvényeinek sorában. A szervezésben köszönetet mondunk nem csak a Thoresby Park munkatársainak, hanem Crowdy Tímeának, a Hungarian Europian Artist vezetőjének, a Jancsó Art Galériának és a Fine Arts Capital Művészeti egyesületnek is.

https://whatsonatthoresby.co.uk/

https://heartist.uk/

https://jancsoartgallery.com/index.php/hu/

https://www.fineartscap.com/


SUSSEX ART FAIR 2021

KATALÓGUSOK

HUMAN GOLD CATALOGUE - 2020