NAPTÁR


Ezen az oldalon tájékozódhatsz a 2023 - 2024 év kiállításairól és rendezvényeiről, valamint az egyesületi tagok egyéni és csoportos tárlatairól. 


MAGYARORSZÁG 365

" Jó érzés volt értesülni róla, hogy 38.000 pályaműből, a "Magyarország 365" fotópályázat keretében az alábbi két képemet beválasztották a 365 fotót bemutató 2022-es évkönyvbe, "Épített örökségeink" kategóriában. " Sánta Balázs fotóművész

Sánta Balázs fotográfiái megtalálhatók lesznek a könyv formájában megjelenő albumban is - továbbá a Duna Korzón már megnyílt kiállításon is. 


HELNWEIN 75 

Nagyon izgalmas kiállításról szeretnénk hírt adni. Gottfried Helnwein kiállítás nyílik Bécsben az Albertinában. A dátum: 2023. Október 25. A művész 75 éves lesz októberben és ennek tiszteletére lesz egy nagyszabású kiállítás, mely az utolsó két évtized munkáiból láthatunk műveket. Szerintem fantasztikus lesz. Egyesületi tagokkal kirándulást szervezünk a kiállításra. Az érdeklődőket szeretettel várjuk. Tartsatok velünk!  


CUCI JÁNOS - ÖNÁLLÓ KIÁLLÍTÁSA 


UNITED KINGDOM HEARTIST

Kedves Művészek, Művésztársak!

Az elmult négy évben folyamatosan épitettem veletek a Magyar múvészek bemutatását az Angol közönség felé, különböző kiállításokon, művészeti vásárokon való részvétellel.. A bemutatott alkotások egy része vevőre is talált

Miután többen érdeklődtetek az idei lehetőségekről ezért megküldöm az 2023 évre tervezett kiállitások, vásárok listáját.

1. Ascot Fresh Art Fair 2023 Szeptember 23-25

2. Windsor Art Fair November (a pontos időpont még nincs kijelölve)

3. Folyamatos kiállítási lehetőség egy londoni galériában.

-Minden hónapban be lehet kapcsolódni ezekbe a csoportos kiállításokba amelyeket a galéria szervez,

- Nincs kötött téma. A márciusi lehetőség március 10-19 között lesz, egy 10 napos kiállítás.

- Havonta 2x szervez a galéria új kiállitásokat a jelentkező müvészek alkotásaiból.

- A kiállításra maximum 3 művel lehet jelentkezni.

- A galéria 10% ot megtart minden eladott mű után.

A Londoni 10 napos kiállítás részvételi díja 110 000.- Ft ami a a szállítást is tartalmazza Budapestről Angliába es vissza. Anglián belül a londoni galériaba. A műveket a galériában a galéria felhelyezi a kiállitás megnyitójára a falakra majd a kiállítás végén leveszi és becsomagolja.

Amennyiben bármelyik lehetőség iránt érdeklődik valaki küldök részletesebb információkat.

Best Regards

Timea Crowdy

Artist Representative

timeacrowdy@aol.co.uk

+44 (0) 793 187 2351

www.heartist.uk


SZABÓ KATA kiállításai

 Megnyitók időpontja 2023. május 04-én 18- ig VárMező Galéria 2023. október 19-én november 19- ig Mácsai István Galéria AJAMK


TÖLTSD LE A PROGRAMNAPTÁRT! - Így előre tudsz tervezni és örömmel látunk rendezvényeinken.