UNDER GRAND PROJECT 2021

A Fine Arts Capital Művészeti Egyesület a 2021-es évre nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint hogy önálló kiállítótermet hoz létre UNDER-GRAND 2021 PROJEKT néven. Így már nem csak egy - egy alkotás bemutatására nyílik lehetőség az egyesület galériájában, hanem művészeink tematikus anyagokkal - komplett kiállítási tárlattal mutatkozhatnak be a nagyközönség előtt.

Az UNDER-GRAND 2021 kiállítótér programja így éves szinten több művészt is képes lesz bemutatni és indulási lehetőséget biztosítani az arra érdemes alkotóknak. Az UNDER GRAND 2021 PROJEKT olyan közösségi helyként is szolgál, amely napi szinten várja a művészeket, a gyűjtőket, a művészet iránt elkötelezett támogatókat.

Ezzel a fejlesztéssel is azt a szívbéli elhivatottságot kívánjuk reprezentálni, ami magas szintű szakmai munkával párosulva új lehetőséget teremt az együttműködésre és a fejlődésre.


A kiallitoter alkalmazkodva az adottsàgaihoz es kornyezetèhez egy indusztriàlis, modern arculatot kap, mely kèpes befogadni a kortàrs művèszet szèles spektrumàt. Puritàn egyszerűsège az alkotàsokra tereli a figyelmet. Igènyes kivitelezèse pedig mèltó tàlalàst biztosit.

Ennek a kiállítótérnek - mely az V. kerületi Falk Miksa utcában található - a létrehozásához keresünk anyagi támogatókat. Az összegyűlt összeget a helység felújítására, átalakítására, megfelelő technikai fejlesztésére fordítjuk. A befolyt összeggel tételesen elszámolnuk, mely beszámoló hivatalos weboldalunkon megtekinthető lesz, szakmai és pénzügyi vonatkozásban egyaránt. 

  • 1, Tetszőleges összeggel bankártyás fizetéssel a https://www.paypal.com/pools/c/8uchQW01CU felületen, mely kifejezetten erre a projektre lett életre hívva.
  • 2, Átutalással a Fine Arts Capital Művészeti Egyesület bankszámlaszámára (10103173-29145400-01005007). Kérjük a közleményben tüntesse fel: Adomány

Kérem, amennyiben lehetősége van rá, és szimpatikus Önnek koncepciónk támogasson bennünket!

Köszönettel: Fine Arts Capital management