Hírek és Események

Egyesületünk életében és munkájában számos esemény zajlik. Kiállításokat szervezünk, magazint szerkesztünk és adunk ki, segítjük és folyamatosan inspiráljuk művészeinket. 


30 év üzleti élet után művészeti pályára léptem és itt rátaláltam az igazi hivatásomra.

Szeretettel hívunk, várunk minden érdeklődőt az alábbi kiállítás tárlatvezetésére, melyet GASZTONYI KÁLMÁN tart most pénteken /2022.01.07./ 18-órától a TITOK GALÉRIÁBAN. /Bp. 1066 Ó utca 12./

Megjelent az ARTsCAP MAGAZIN IX. száma. Benne az absztrakció témakörében: Rezonancia Tér, City Nights - Ditroi Dávid képein keresztül, - Hópárduc:- Sánta Balázs fotográfus mesteri pillanatai, Terraformálás - Tenkes Brigitta festményeivel, - MOHO SAPIENS - Művészet és felelősségvállalás - pályázat és eredmények - a Jancsó Art Galéria tematikus...

HÓPÁRDUC

2021.12.16

Sánta Balázs fotográfus, most megjelent gyűjteményes albuma alkalmából készült a Hópárduc című képes interjú. Mi ez a vizuális vadászösztön? Mi ez a szenvedély ami hajtja a keresésben? Nézzük meg az Ő szemszögéből és merítsünk életfilozófiájából!

A Jancsó Art Gallery példa értékű kezdeményezése a MOHO SAPIENS képzőművészeti pályázat - igazán szép sikert ért el. Több száz pályamű - kiváló alkotók - nyertesek, - és megannyi tapasztalat Ez a közösségi megmozdulás is a környezetünkre való odafigyelésre sarkall a festészeten keresztül. Kis képes beszámolónk a nyertesekről és díjazottakról....

FényJáték

2021.11.29

Mindent a szemnek.......- és a fülnek. Boda Sylvia fotográfiái érzékien keresik a kapcsolatot, emberi mozdulat és a hangszer fénnyel jelzett formái között. Finomság és meghittséggel körülfont titokzatosság jellemzi munkáit. íme egy kis ízelítő.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a kortárs képzőművészet világa ismét egy színvonalas galériával bővült. Hamarosan nyílik a MOHO SAPIENS kiállítás. Izgatottan várjuk.

MOHO SAPIENS

2021.11.05

A Jancsó Art Gallery Művészeti Egyesület szeretettel meghívja Önt a "Moho" sapiens képzőművészeti pályázat, díjátadóval egybekötött kiállításmegnyitó ünnepségére.Kiállításmegnyitó dátuma, helyszíne:K11 Művészeti és Kulturális Központ1075 Budapest, Király utca 11.2021.11.19. (Péntek) 17:00 óraBeszédet mond:Jancsó Zoltán-Jancsó Art Gallery Művészeti...

REVANS

2021.10.26

A Revans című festményemet a Jancsó Art Gallery által meghirdetett "Moho sapiens"- Milyennek látod a Föld és az emberiség jövőjét? c. pályázata ihlette.

ARTPAKK

2021.10.22

SAVE TIME & MONEY - PROTECT YOUR ART

Örömmel értesítek mindenkit, aki kedveli a fotóimat, hogy egy teljes nyár válogatási/szerkesztési munkája után, pár nappal ezelőtt elkészült VISSZASZÁLLÓ EMLÉKEIM című fotókönyvem.Az 144 oldalas album az elmúlt kb. 30 évem fekete-fehér, budapesti streetfotóit sűríti egy tematikus egységbe - ahogy még eddig nem volt látható.Külön köszönet a...

Pár napja véget ért a London NEW ARTIST FAIR - Művészeti kiállítás és vásár. Kiállító művészeink sikerrel szerepeltek, a több száz művet bemutató közösségi tárlaton..

EGY GONDOLAT

2021.10.07

Az elismerést nem biztos, hogy akkor kapjuk meg, amikor megérdemeljük! Hanem akkor, mikor másokban megszólal a lelkiismeret" Majoros Árpád, gondolatszobrász.

Bors Györgyi életútjáról és nemzetközi sikereiről szóló cikk a Vasutas Magazinban. A 12000 példányban megjelenő magazin, igazán figyelemreméltó cikket közöl a művésznő pályájáról.