Hírek és Események

Egyesületünk életében és munkájában számos esemény zajlik. Kiállításokat szervezünk, magazint szerkesztünk és adunk ki, segítjük és folyamatosan inspiráljuk művészeinket. 


We are pleased to say that we are going to participate at the
TALENTED ART FAIR / Brighton Race Course
From the 1st of July to the 3rd of July 2022
The artists we are representing are
Katerina Varadi, Ildiko Szucs, Sara Pozsgai, Eva Pados, Norbert David, Judit Szakter, Brigitta Tenkes.

Már elérhető az ARTsCAP Művészeti Magazin X. száma. A 80 oldalas jubileumi kiadás + 16 oldalas mellékletet is tartalmaz az angliai Human Gold kiállításon bemutatkozó művészekről. Egy kis tartalmi ízelítő: Dávid Norbert: Rezonancia:, - Timea Crowdy: Human Gold, - Kotymán Kristóf: Gyermeki Szemmel, - Baka Nóra: Világok Arca, - Bors Györgyi: Harminc...

Tenkes Brigitta - ABSTRACTIVE - ismét egy új képpel jelentkezik, ezúttal a Lakáskultúra legújabb számának oldalairól. A kortárs művészet térnyerése a modern és otthonos enteriőrök egyre fontosabb sajátossága.

Róth Gábor inspiráló alkotásai napról napra újabb, friss színekkel lepnek meg minket. A zöld és árnyalatai az élet és a szépség megtestesítői.

CÍMLAPON

2022.04.27

Bors Györgyi egy újabb szép kompozícióját már címlapon láthatjuk.

Majoros Árpád gondolatszobrász " tollából " - már sok 100 gondolat gazdára és értő fülekre talált. A szobrászt a régi magyar várak története is megihlette. Méltán híres váraink Majoros Árpád történelmi és érzelmi ihletettségtől fűtött gondolatain keresztül is őrzik emléküket.

A színek együtthatását, a mikro és makro világ összefüggéseit vizsgálva, a részletekből összeálló Teljes Egész egységére törekszem.

Váradi Katerina pasztell triptichonnal vett részt a COLORS & SHAPES tárlaton.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Tenkes Briggitta alkotásait a bécsi STEINER GALÉRIA is beválogatta gyűjteményébe. Innen már csak egy nagy, de sikeres ugrás NEW YORK és az ART EXPO.