LONDON ART BIENNALE

2023.01.08

Kedves Művésztársak!
Ezúton osztom meg veletek a LONDON ART BIENNALE - közelgő eseményét és pályázati lehetőségét. Amennyiben felkeltette érdeklődéseteket , valamint inspirál benneteket a jelentkezésre - a Fine Arts Capital és / vagy HEARTIST - Tímea Crowdy - nál ( timeacrowdy@aol.co.uk) tudtok jelentkezni.
Indul az új év és itt az első lehetőség a megmérettetésre. Hajrá :)

Kedves Művészek, Művésztársak!

London Art Biennále 2023 - 2023 Julius 26-30

London a globális művészeti főváros, a Londoni Művészeti Biennálé pedig az, ahol a világ művészete platformot kap és amelyen több mint 300 feltörekvő és már elfogadott művészt mutatnak be A Biennaléra Nemzetközi múzeumok és galériák szakemberek kurátorai válogatjak ki a résztvevő műveket.

A Biennálé a chelsea-i King's Roadon zajlik, ahol olyan művészek, mint Augustus John és Alma Tadema létrehozták London igazi művészeti központját.

A Chelsea régi városházát John Brydon tervezte 1885-ben, egy építész, akit nagyon fontos projektek megvalósítására bíztak meg, köztük az Elizabeth Garrett Anderson Memorial korház, a Victoria Art Gallery-t Bath-ban és a kormányhivatalokat a Great George Stree-en Londonban.

A biennálé művészeit számos díjjal jutalmazzák, köztük 5000 GBP díjat, egyéb pénzdíjakat és kiváló kiállítási lehetőségeket osztanak ki.

A Londoni Művészeti Biennálé egy múzeumi színvonalú kiállítás, amelyet professzionálisan állítanak össze, hogy ösztönző, változatos, de koherens élményt keltsen a néző számára. A 6. Londoni Biennálé számos művészeti irányzatot és stílust ölel fel, amelyeket az ikonikus Chelsea régi városháza meg színvonalasabbá tesz.

A Londoni Művészeti Biennálé a globális kortárs művészetet mutatja be a történelmi King's Roadon, Chelsea-ben, Londonban. A Biennálé korábbi kiadásai mintegy 50 különböző nemzet alkotásait gyűjtötték össze, bemutatva azokat a művészeket, akik a világ legjelentősebb múzeumaiban állítottak ki, valamint a tehetségük alapján kiválasztott feltörekvő művészeket. A kiállítás számos művészeti megmozdulást és stílust ölel fel, amelyek mindegyike az ikonikus chelsea-i régi városházában egyesül.

A Londoni Művészeti Biennálé egy fantasztikus lehetőség a művészek számára, hogy kitűnjenek és elismerésben részesüljenek, de nagyszerű esemény a művészet szerelmeseinek, gyűjtőknek, szakembereknek és kritikusoknak, hogy összegyűjtsék és ünnepeljék a modern művészetet.

A Biennale-ra a jelentkezési díj festményekként £36 amely vissza nem téritendő.

A jelentkezéseket várjuk. Amennyiben a művész kiválasztásra kerül későbbiekben megbeszéljük a szállítás és egyéb költségek részleteteit.

Best Regards

Timea Crowdy

Artist Representative                                                                                                  timeacrowdy@aol.co.uk