MARKÓ - RÁDLER TITOK a TITOKban

2022.10.09

MArkó - Rádler Elvira festőművész titokzatos világába léphetünk be a TITOK Galériában megrendezett - Belső utazás a határokig - című, önálló tárlatán. A kortárs művészetben ritka, figurális kompozíciókban megfogalmazott belső utazásra hívja a látogatót az alkotó és a kiállítás. Többszöri megtekintés után is felfedezhetünk új dolgokat és briliáns festészeti megoldásokat. A mondanivaló annyira erős közlésvágyból és akaratból fakad, ami meglepő a művésznő szerény, visszahúzódó természetét látva. Mégis ebben van az ereje és az energiája. Egy - egy témát felvetve és hosszú hónapokig fókuszban tartva alkotja meg képeit és ezzel együtt minden mástól különböző világát.  

Markó - Rádler Elvira - Belső utazás a határokig - című kiállítása a TITOK Galériában ( Budapest, Ó utca 12. ) látható 2022. 10. 07 - 23. -ig. 

A megnyitón Dr. Turai G. Kamil - művészetfilozófus szavai és gondolatai vezették végig a nézőt a képeken, míg Dudás Zoltán ( Indian Joe ) és Barátja adta elő gitáron, az alkotások ihlette zenei válogatásukat.