PLEASE HESITATE - UNDER GRAND PROJECT

2024.06.04

A "PLEASE HESITATE" nem csupán egy kiállítás, hanem egy megfontolt és tudatos lépés a művészeti kifejezés új területei felé. Mondanivalójában és témájában az innováció és az alkotói szándék találkozását ünnepli, miközben arra kér, hogy álljunk meg egy pillanatra, és bátran merjünk hezitálni is.
Kiállításunk megpróbálja bemutatni a művészeti képalkotás sokféle megközelítését. 

Egyfelől arra próbáljuk ösztönözni a nézőket, hogy felfedezzék az alkotói folyamat és a létrehozásához alkalmazott technológia dinamikus kapcsolatát, mindeközben mégis lássák: a létrejött műalkotás végsősoron független az alkotás technikai hátterétől. Minden mű egy egyedi történetet mesél el, és arra kéri a nézőket hogy engedjék, hogy maga az alkotás élménye hasson rájuk. Tisztán, szabadon.

A "PLEASE HESITATE" kiállítás egy olyan tér, ahol a művészet és a technológia találkozik, miközben azt vallja: 'Mindent össze lehet hasonlítani. Semmit sem kell összehasonlítani.' Ez az üzenet szövődik át minden alkotáson, melyek arra inspirálnak bennünket, hogy lássuk: a művészet valódi értéke igazából független a technikától és a formától. 

Kiállító művészek: Dávid Ervin, Weide Ancsa, Balog Béla, Dávid Norbert. 

 A kiállítás időtartama: 2024 június 8. - 21. Helyszín: Dávid Galéria, UNDER GRAND PROJECT - 1055 Budapest, Falk Miksa u. 6.