TALENTED ART FAIR

2022.03.23

Kedves Művészek!
A Brighton-i Talented Art Fair/ Művészeti Vásár 2022 július 1-2-3-án kerül megrendezésre a Brightoni Racecourse-on ami Londontól délre a tengerparton található és kedvelt, közismert tengerparti kirándulóváros mind az angolok mind a külföldiek körében.
www.talentedartfair.com
Július elsején ( pénteken) 17 órától meghívott vendégek részvételével nyitják meg a vásárt ami este 9 óráig lesz látogatható. Július 2- án és 3 - án 11 órától 5 óráig látogatható a vásár a közönség szamara.
A festmények paneleken kerülnek bemutatásra amelyek mérete 1 m ( szeles) x 2.45 m ( magas) ezert a maximum képméret ( kerettel) nem haladhatja meg a 90 cm szélességet. A festmények bekeretezve - lebegő/kiállító keretben- kerülnek a panelekre, amelyet a jelentkező művésznek kell biztosítani.
A HEARTIST gondoskodik a továbbiakról:
A képek felhelyezése a panelekre és a Vásár befejezése után azok levétele és visszacsomagolása. A Művészek anyagainak fordítása- önéletrajz, festmény adatainak ismertetése Social Média-n keresztül a vásáron résztvevők megjelenítése. A Vásár idejére szórólapok tervezése, kivitelezése. Mindhárom napon személyesen is informálja az érdeklődőket a Vásár helyszínen, az eladásokat lebonyolítja.
A HEARTIST a Vásáron résztvevő Művészek alkotásait Magyarországon a gyűjtő pontról / Dávid Galéria, Bp., V. kerület Falk Miksa u 5/ kiszállítja Angliába és vissza szállítja ugyanerre a gyűjtőpontra. Az alkotásokra biztosítást köt a szállítás és a Vásár idejére. A Vásár időtartama Péntek-Szombat-Vasárnap, pénteken este 5-9-ig, szombaton és vasárnap reggel 11-délután 5-ig.
A Vásáron való részvétel/panel: £350/panel.
Érdeklődés esetén a paneleket felezni is lehet.
Best Regards
Times Crowdy Artist Representative
+44 (0) 793 187 2351
www.heartist.uk